Raya ! ;)





CaiyokCaiyok ! haaa . Nampak picture dekat atas tu? Comel kan? haha . Memang pun . Semua yang Allah kurniakan semuanya lawa2 , comel2 and handsome2 :) Dahdah ! Takmau bermadah dekat sini . Eceh ! Chop ! Picture yang dua atas tu je pergi raya . Picture bawah tu dekat rumah eryn . Dah abaikan . Kitaorang tengah mengadamangada nak jadi model masa tu . Layan je lah eh? Apa? Comel? Masyehh . *Perasaan lak eh* haha . DahDah ! bongok -,- Okay! Penat gilaa lah masa ni . Jalan kaki kan? Time tu tak fikir kulit hitam ke apa ke . Redah jee . Penat pun penat lah . Janji dapat duit raya . Kejam seyh! Apa2 pun diaorang dress up macam nak keluar KL kan? Untunglah lawaa . Tengok kitaa . Dress up simple je . Sebab kita tahu nak pergi raya je pun ! Jangan main2 . Fatin nak pergi raya pun pakai bulu mata palsu tau . Then tercabut suruh eryn tolong pasangkan balik . Nak tengok ? Jup eryn tunjjuk bukti sikit :P


Haaa ! Nampak tak? Nampak tak? Bukan main fokus lagi muka aku buat mata dia tau . Sampai tak perasan elisa snap picture . haha ngek! Okay lah ! Penat lah nak post2 . Dulu eryn rajin lah jugak story panjang2 ni . Sekarang ni . Busy sikit . Sorry eh korang . Bye! Takecare . Labyouu . Muahh sikit :*